Нажмите "Enter", чтобы перейти к контенту




Політ на параплані у Тернополі

Як показує практика, планування на висоті в межах 20-70 км / год є оптимальним для освоєння небесного простору. Цей варіант доречний при наявності остраху перед бортом літака. Політ на параплані Тернопіль — це прекрасний варіант влаштувати пригода.

Пропоновані послуги

Транспорт параплан технічно здатний угору летіти до 5000 м. Але якщо говорити про тандемних польотах, вони відбуваються на меншій висоті. Так пасажир чітко бачить простір під собою, насолоджується красою. В процесі агрегат регулярно знижується, але без праці знову піднімається при зустрічі з теплим потоком повітря. За бажанням клієнта пілот виконує безпечні трюки:

розгойдує крило;
прокручує спіраль та ін.

Проведення заходу

Конструктивно параплан порівняємо з парашутом-крилом. Відмінність полягає в наявності довгого купола, сидіння з фіксують обхватами. Чи не доведеться стрибати з літака. Зліт здійснюється через буксир, який на висоті відстібається.

Зростання і маса клієнта неважлива на відміну від віку, обмеження по якому становить 18 років. Не можна літати вагітним, людям з порушенням опорного апарату, нервової системи, при перенесені операції.

Перед польотом в небо пасажир і пілот тренуються на полі. Рекомендується використовувати зручну для бігу взуття, одяг, що відповідає погоді. Влітку доречними стануть темні окуляри. Головне правило — виконання всіх команд пілота.

Безпека

Завдяки великому радіусу крила і професіоналізму нашого пілота політ буде надзвичайно стабільним, зазвичай забезпечить Вам приємні враження з м’яким приземленням. Також в системі безпеки параплана звичайно передбачено резервний парашут — для успішного вдалого приземлення при будь-яких обставинах.

Що важливо знати?

  • Одягніться в комфортну спортивний одяг по погоді і закрите взуття, візьміть сонцезахисні окуляри, якщо буде сонце.
  • Висота польоту — 350-450 метрів.
  • Політ займає не менше 5 хвилин — цей показник залежить від декількох факторів, найбільш значними серед яких є маса учасника та швидкість вітру.
  • До польоту допускаються особи старше вісімнадцяти років.
  • Можливе перенесення дати польоту через погодні умови — літати на параплані можна в сильний вітер і при поганій видимості.
  • Вартість польоту на параплані вказана в правій частині сторінки










© Оренбург Медиа 2019

Top.Mail.Ru